0

0.00

#

Περικοπή ανταλλακτικά αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες

Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας

Κατάλογος ανταλλακτικών Περικοπή κορυφαίας ποιότητας

Επώνυμοι κατασκευαστές Περικοπή ανταλλακτικών αυτοκινήτων

  • METZGER

Περικοπή – Πληροφορίες για τη λειτουργία, την επισκευή και την αντικατάσταση

Το εσωτερικό ενός οχήματος αποτελείται από όλα τα οπτικά κατασκευαστικά μέρη και τα μέρη που προσφέρουν άνεση, τα οποία είναι εγκατεστημένα στο χώρο των επιβατών. Προσφέρει μία ευχάριστη λιτή ατμόσφαιρα και υψηλή λειτουργικότητα, ώστε να γίνονται ακόμα και τα μακρινά ταξίδια όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Τα μέρη του εσωτερικού χώρου

Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα, τα καθίσματα, την επένδυση του ουρανού του αυτοκινήτου, το χώρος αποθήκευσης πίσω από τα καθίσματα, και τα πλαϊνά πλαίσια. Γίνεται διαφοροποίηση μεταξύ των σταθερών τμημάτων και των τμημάτων που αναβαθμίζονται. Τα μέρη που αναβαθμίζονται είναι τα κουρτινάκια των παραθύρων, τα δίχτυα ή πλέγματα για τις αποσκευές στα πεντάθυρα αυτοκίνητα, τα καλύμματα των καθισμάτων και εκσυγχρονισμένα θερμαντικά στοιχεία για τα καθίσματα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά ακόμη εξαρτήματα με τα οποία μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης σε ένα όχημα. Η γκάμα περιλαμβάνει από τασάκια και βάσεις στήριξης για ποτήρια έως και διάφορα στηρίγματα για τηλέφωνα και συσκευές πλοήγησης. Στην αγορά είναι επίσης διαθέσιμα και διάφορα ηλεκτροδοτούμενα εξαρτήματα για εκσυγχρονισμό του αυτοκινήτου: Από λάμπες έως ξυριστικές μηχανές, υπάρχουν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στα 12V και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μέσα στο όχημα.

Συνηθισμένες αδυναμίες του εσωτερικού χώρου

Ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου υφίστανται φυσιολογική φθορά. Το κάθισμα του οδηγού, το κάλυμμα του τιμονιού, η λαβή των ταχυτήτων, είναι τα μέρη που είναι περισσότερο εκτεθειμένα σε φθορές. Τα καλύμματα σχίζονται, το γέμισμα των καθισμάτων μειώνεται και οι επιφάνειες των λαβών γίνονται λείες και λιπαρές. Εάν θέλετε να κρατήσετε το όχημα στην αρχική του κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο, μόνο το τακτικό καθάρισμα και η χρήση προστατευτικών καλυμμάτων θα βοηθήσει.

Ειδικές βελτιώσεις με τη χρήση ανταλλακτικών εξαρτημάτων

Τα περισσότερα μέρη του εσωτερικού χώρου μπορούν να αντικατασταθούν με ίδια ή βελτιωμένα αξεσουάρ, σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Μία μεγάλη βιομηχανία έχει αναπτυχθεί γύρω από τα μπροστινά καθίσματα, η οποία προσφέρει για κάθε όχημα, μία μεγάλη γκάμα από ενδιαφέροντα καθίσματα. Με ένα επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας σπορ κάθισμα ο οδηγός κερδίζει και μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα σταθερά πλευρικά στηρίγματα του καθίσματος κάνουν την οδήγηση σε δρόμους με πολλές στροφές αισθητά πιο ευχάριστη και προσφέρουν στον οδηγό ένα αίσθημα ασφάλειας. Ομοίως η αντικατάσταση του τιμονιού μπορεί να προσφέρει πολλές πρόσθετες λειτουργίες και να βελτιώσει τον έλεγχο του οχήματος σε υψηλές ταχύτητες. Όλα τα εξαρτήματα όμως πρέπει να έχουν μία γενική πιστοποίηση και μια πιστοποίηση για το συγκεκριμένο τύπο οχήματος. Εάν είναι απαραίτητο, οι αλλαγές στο τιμόνι και στα καθίσματα πρέπει να αναγραφούν στα επίσημα χαρτιά του οχήματος. Αυτό απαιτείται ειδικά σε οχήματα που έχουν ενσωματωμένο αερόσακο στο τιμόνι. Η αντικατάσταση του τιμονιού σε αυτά τα οχήματα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένες εταιρείες! Το να πειράζει κανείς τον αερόσακο ενός οχήματος είναι πολύ επικίνδυνο και παράνομο!
Ο εξοπλισμός του εσωτερικού χώρου αποτελεί ένα ευρύ πεδίο δράσης που σας επιτρέπει να ανανεώσετε το όχημά σας απόλυτα και επίσης να αυξήσετε την αξία του. Υψηλής ποιότητας καθίσματα, καινούριες μοκέτες και χαλάκια δίνουν ξανά σε ένα σκληρά μεταχειρισμένο όχημα, ένα αίσθημα άνεσης. Συνοδευόμενο και από ένα σχολαστικό καθάρισμα, ένα παλιότερο όχημα μπορεί να είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό και εμφανίσιμο.
Η αγορά των αξεσουάρ προσφέρει επίσης πολυάριθμες λύσεις που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης στο εσωτερικό ενός οχήματος. Αυτές είναι κυρίως διάφορα φώτα που τοποθετούνται στο δάπεδο, τα πλαϊνά ράφια ή το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και τα οποία μπορούν να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στο σκοτάδι. Η εγκατάστασή τους απαιτεί αρκετή εμπειρία και δεξιοτεχνία. Όταν γίνονται εργασίες στο ταμπλό, είναι συνετό να αντικαθίστανται οι υπάρχουσες λάμπες με λάμπες LED. Αυτές είναι περισσότερο αξιόπιστες, αντέχουν περισσότερο στο χρόνο και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές λάμπες με λυχνία πυρακτώσεως που υπάρχουν στα παλαιότερα οχήματα.
Εάν το αυτοκίνητο προσαρμόζεται για ένα πιο σπορ οδηγικό στυλ, οι ζώνες ασφαλείας αντικαθίστανται συχνά με ζώνες ασφαλείας τύπου σαγής. Αυτές οι ζώνες εφαρμόζουν σφιχτά και στους δύο ώμους και προσφέρουν στον οδηγό ιδιαίτερα ψηλή στάση. Ο συνδυασμός τους με σύγχρονα συστήματα εντατήρων ζωνών είναι μια προσαρμογή που απαιτεί σημαντική εμπειρία. Δεδομένου ότι οι ζώνες ασφαλείας είναι ένα εξάρτημα που αφορά την ασφάλεια, οι αλλαγές που γίνονται σε αυτές πρέπει να καταγράφονται. Αντιθέτως, τα καλύμματα των ζωνών δεν είναι απαραίτητο να καταγράφονται. Αυτά τα καλύμματα βοηθούν ώστε να προλαμβάνεται το γδάρσιμο και η πρόωρη φθορά των ζωνών.
Τέλος, υπάρχουν επίσης διάφορα ειδικά απορρυπαντικά για την αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου. Πανάκια καθαρισμού, συνθετικά καθαριστικά ή ειδικά βερνίκια για εσωτερικούς χώρους σχεδιάζονται ειδικά για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα οχήματα. Προτείνεται να χρησιμοποιείτε τα εξειδικευμένα προϊόντα αντί για τα παραδοσιακά απορρυπαντικά για το σπίτι. Με τα προϊόντα καθαρισμού από την Antallaktikaexpert έχετε πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα από τον καθαρισμό χωρίς να ρισκάρετε να προκαλέσετε ζημιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας πολύ ισχυρά καθαριστικά.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ προϊόντα στην κατηγορία Περικοπή