0

0.00

#
SUZUKI αρχικό κατάστημα εξαρτημάτων

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων: Επισκόπηση μοντέλου

Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας

Επισκόπηση μοντέλου για ανταλλακτικά SUZUKI

83 SUZUKI διάφορα μοντέλα για να επιλέξετε, παρακαλούμε συγκεκριμενοποιήστε το αίτημά σας για να φιλτραριστούν τα κατάλληλα ανταλλακτικά

ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI VITARA
VITARA
ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI SWIFT
SWIFT
ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI GRAND VITARA
GRAND VITARA
ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI SAMURAI
SAMURAI
ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI BALENO
BALENO
ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUZUKI JIMNY
JIMNY
SUZUKI SJ 413 Γνήσια ανταλλακτικά
SJ 413
SUZUKI IGNIS Γνήσια ανταλλακτικά
IGNIS
SUZUKI ALTO Γνήσια ανταλλακτικά
ALTO
SUZUKI WAGON R+ Γνήσια ανταλλακτικά
WAGON R+
SUZUKI LIANA Γνήσια ανταλλακτικά
LIANA
SUZUKI SX4 Γνήσια ανταλλακτικά
SX4
SUZUKI SJ 410 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
SJ 410
SUZUKI LJ 80 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
LJ 80
SUZUKI X-90 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
X-90
SUZUKI CARRY Kasten ανταλλακτικά αυτοκινήτων
CARRY Kasten
SUZUKI CAPPUCINO ανταλλακτικά αυτοκινήτων
CAPPUCINO
SUZUKI SUPER CARRY Bus ανταλλακτικά αυτοκινήτων
SUPER CARRY Bus
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI XL7
XL7
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI SC100
SC100
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI SWACE
SWACE
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI ACROSS
ACROSS
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI LANDY
LANDY
αξεσουάρ αυτοκινήτου SUZUKI MARUTI
MARUTI
κατάλογος ανταλλακτικών SUZUKI DZIRE
DZIRE
κατάλογος ανταλλακτικών SUZUKI ERTIGA
ERTIGA
κατάλογος ανταλλακτικών SUZUKI CELERIO
CELERIO
κατάλογος ανταλλακτικών SUZUKI KIZASHI
KIZASHI
κατάλογος ανταλλακτικών SUZUKI SPLASH
SPLASH
Εμφάνιση όλων

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για SUZUKI στην καλύτερη τιμή

Γνωστές σειρές SUZUKI

Επιλέξτε το μοντέλο από το έτος κατασκευής

Εμφάνιση μόνο των ανταλλακτικών που είναι κατάλληλα για SUZUKI, και μόνο των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν με το έτος κατασκευής του μοντέλου σας και των αντίστοιχων ανταλλακτικων αυτοκινήτων
SUZUKI εξαρτήματα αυτοκινήτων ηλεκτρονικό κατάστημα

Η Suzuki αποτελεί μια ξακουστή ιαπωνική μάρκα, η οποία παράγει επιβατηγά και φορτηγά οχήματα, μοτοσικλέτες, ATV και άλλου είδους οχήματα. Τα μεγαλύτερο ενδιαφέρον της, η εταιρία το δείχνει στα μικρά αυτοκίνητα με την υψηλή ικανότητα οδήγησης σε κάθε είδους έδαφος.


4 ενδιαφέροντα δεδομένα σχετικά με τη Suzuki

 • Η εταιρεία Suzuki πρωτοεμφανίστηκε το 1909, παράγοντας κυρίως αργαλειούς υφαντουργίας. Μετά, όταν σημείωσε πτώση η ζήτηση για τους αργαλειούς, ο ιδρυτής της εταιρείας, Michio Suzuki, ξεκίνησε να αναζητά την εύρεση λύσης για να σωθεί η επιχείρηση από την πτώχευση. Ο γιος του, Shunzo Suzuki, τον βοήθησε, συμβουλεύοντάς τον να τοποθετήσει ένα μικρό κινητήρα σε ένα ποδήλατο. Του έφτιαξε ακόμη και σκίτσο του συγκεκριμένου οχήματος. Ο εφευρέτης έλαβε σοβαρά υπόψη του την ιδέα του γιού του και το 1951, αναπτύχθηκε το πρώτο μηχανοκίνητο ποδήλατο με την ονομασία «Power Free». Το συγκεκριμένο όχημα παρείχε τρεις τρόπους οδήγησης: μόνο με πετάλι, μόνο με τον κινητήρα και με συνδυασμό και των δυο.
 • Το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας – το Suzuki Suzulight - στην πράξη, αποτέλεσε τον ιδρυτή μιας νέας κατηγορίας αυτοκινήτων στην Ιαπωνία, η οποία ονομάστηκε αυτοκίνητο Kei ή K-αυτοκίνητο. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το αυτοκίνητο κέρδισε τις εντυπώσεις με το πλήθος των καινοτομιών του: ανεξάρτητη εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση, μηχανισμός διεύθυνσης με κρεμαγιέρα, κινητήρας τοποθετημένος μπροστά και άλλου είδους καινοτομίες. Το αυτοκίνητο είχε μήκος 2990 χιλ., πλάτος 1295 χιλ. και ύψος 1400 χιλ. Παρ’ όλο το μικρό του μέγεθος, το αυτοκίνητο διέθετε ζάντες 16 ιντσών – για το λόγο ότι οι Ιάπωνες κατασκευαστές εκείνη την εποχή δεν κατασκεύαζαν μικρότερα σε μέγεθος ελαστικά.
 • Το 1970, φτιάχτηκε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο της εταιρείας – το Suzuki Jimny. Η ονομασία του προκύπτει από το συνδυασμό δυο λέξεων: "jeep" (τζιπ) και "mini" (μίνι). Αρχικά, το mini-jeep πωλούταν μόνο στην Ιαπωνία, διότι ο κινητήρας του ήταν μόλις 0,36 λίτρων και 24 ίππων. Εντέλει, οι δημιουργοί του αύξησαν την ισχύ του και το αυτοκίνητο κέρδισε δημοτικότητα παγκοσμίως. Το Suzuki Jimny φτιάχνεται ακόμη και σήμερα.
 • Το Suzuki Liana, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά το 2001, ανήλθε σε ένα από τα πιο φημισμένα αυτοκίνητα της μάρκας. Η ονομασία του μοντέλου αποτελεί τη συντομογραφία της φράσης “Life in a New Age” ("Η ζωή σε μια νέα εποχή"). Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στο Motor Show της Γενεύης το 2001. Παρ’ όλη την απλότητα του εξωτερικού του, το χαμηλό του κόστος και τα όχι ιδιαίτερα αξιόλογα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το αυτοκίνητο έγινε δημοφιλές στις διασημότητες. Κι αυτό γιατί επί τρία συνεχόμενα χρόνια, 2002-2005, το Suzuki Liana ήταν το μοναδικό αστέρι του περιοδικού Top Gear στην κατηγορία "Best car for reasonable money" («το καλύτερο αυτοκίνητο σε λογική τιμή»). Συνολικά, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο σόου, το αυτοκίνητο πέρασε από 1600 τεστ σε πίστα, ενώ τα ελαστικά και τα φρένα του αλλάχτηκαν το λιγότερο 100 φορές. Σε γενικές γραμμές, το μοντέλο πέρασε αυτά τα τεστ με αξιοπιστία: ο συμπλέκτης χρειάστηκε αλλαγή μόλις 6 φορές και η πλήμνη του τροχού - δυο. Επίσης, χρειάστηκαν αντικατάσταση οι κινητήριοι άξονες, τα εγκάρσια ψαλίδια, τα γόνατα των αμορτισέρ, η κρεμαγιέρα και ο εσωτερικός καθρέφτης.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Suzuki


Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των περισσότερων αυτοκινήτων της μάρκας, είναι το σχετικά μικρό τους μέγεθος, ο απλός αλλά εργονομικός σχεδιασμός, η λογική τιμή και η εξαιρετική δυνατότητα κίνησης σε κάθε είδους οδόστρωμα. Το μοντέλο που ενσωμάτωσε όλες τις παραπάνω αρχές της εταιρίας είναι το Suzuki Ignis, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο Motor Show του Τόκιο το 2015. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του, η αυξημένη απόστασή του από το έδαφος και οι άψογες τεχνολογίες τετρακίνησής του, το έκαναν ιδανικό τόσο για αστική χρήση, όσο και για εκτός δρόμου ταξίδια. Επίσης, το υβριδικό σύστημα SHVS, του προσφέρει σημαντική οικονομία καυσίμου.

Επίσης, τα μοντέλα της Suzuki παρέχουν ασφάλεια κορυφαίου επιπέδου. Παραδείγματος χάρη, τα Suzuki Vitara και SX4 είναι εφοδιασμένα με 7 αερόσακους, σύστημα δυναμικής σταθεροποίησης, ακόμα και στη βασική έκδοση, ενώ τα αμαξώματά τους φτιάχνονται από ειδικής ποιότητας υψηλής αντοχής ατσάλι. Τα υψηλά επίπεδα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας τους, αποδεικνύονται από τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ερευνών: τα Suzuki Swift '10, SX4 '13 και Vitara '15, κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές της EuroNCAP.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, και το εσωτερικό των αυτοκινήτων. Ξεχωρίζουν για την απλότητα και τη μετριοπάθειά τους, ενώ ταυτοχρόνως δείχνουν κομψά και ακριβά. Η καμπίνα των επιβατών διαθέτει άνετα καθίσματα, τα οποία προσφέρουν καλή στήριξη, ενώ οι ενδείξεις των οργάνων χαρακτηρίζονται ευανάγνωστες.

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά για Suzuki, εδώ. Αποστέλλουμε την παραγγελία αμέσως αφού γίνει η επεξεργασία της. Έτσι, ακόμη κι αν προκύψει το πρόβλημα ξαφνικά, θα μπορέσετε να κάνετε την επισκευή του αυτοκινήτου σας το γρηγορότερο δυνατό.

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της SUZUKI

ΚΟΡΥΦΑΙΑ σε πωλήσεις αξεσουάρ αυτοκινήτου:

 • Φίλτρο λαδιού
  BOSCH Φίλτρο λαδιού 1 457 429 238 με χαμηλό κόστος
  BOSCH | 1 457 429 238
  7,73 € Κατάσταση:  νέο
 • Στεγανοποιητικός δακτύ...
  ELRING Στεγανοποιητικός δακτύλιος, τάπα εκκένωσης λαδιού 115.100 με χαμηλό κόστος
  ELRING | 115.100
  0,57 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Φίλτρο λαδιού
  CHAMPION Φίλτρο λαδιού COF100136S με χαμηλό κόστος
  CHAMPION | COF100136S
  4,51 € Κατάσταση:  νέο
 • Προθερμαντήρας
  RIDEX Προθερμαντήρας 243G0004 με χαμηλό κόστος
  RIDEX | 243G0004
  5,82 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Λυχνία, φλας
  NEOLUX® Λυχνία, φλας N501 με χαμηλό κόστος
  NEOLUX® | N501
  0,76 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων
  TOTAL Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων 2201278 με χαμηλό κόστος
  TOTAL | 2201278
  13,52 €
  13,52 € το 1 λίτρο
 • Φίλτρο λαδιού
  RIDEX Φίλτρο λαδιού 7O0013 με χαμηλό κόστος
  RIDEX | 7O0013
  4,76 € Κατάσταση:  νέο
 • Φίλτρο λαδιού
  MAGNETI MARELLI Φίλτρο λαδιού 152071758829 με χαμηλό κόστος
  MAGNETI MARELLI | 1520...
  4,80 € Κατάσταση:  νέο
 • Μπουζί
  RIDEX Μπουζί 686S0005 με χαμηλό κόστος
  RIDEX | 686S0005
  3,11 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Μπουζί
  BOSCH Μπουζί 0 242 240 593 με χαμηλό κόστος
  BOSCH | 0 242 240 593
  3,51 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Τσιμούχα, βάση μπεκ
  BOSCH Τσιμούχα, βάση μπεκ F 00V C17 503 με χαμηλό κόστος
  BOSCH | F 00V C17 503
  1,66 €
  (Τιμή ανά τεμάχιο)
  Κατάσταση:  νέο
 • Υγρά φρένων
  ATE Υγρά φρένων 03.9901-5802.2 με χαμηλό κόστος
  ATE | 03.9901-5802.2
  10,90 €
  10,90 € το 1 λίτρο
  Κατάσταση:  νέο